12 februari 2013

Semledagen...





Idag är det ingen vanlig dag utan det är Semlans dag, Fettisdagen. Här tjuvstartade 
vi Semledagen redan i söndags, när alla ändå var hemma. Vi tillverkade egna Semlor 
och det blir faktiskt mycket godare än köpes, tycker jag.
Riktigt mumsiga är de gräddiga feta små bakverken. Tur är väl det att semlor frossar
 man endast kort period på året så två eller flera får allt slinka ner.





Tack för ni tittar in.
Trevlig dag på er alla.





10 kommentarer:

  1. Charmiga semlor. Håller med dig om att hembakade är mycket mycket godare:)

    Önskar dig en härlig dag!
    Jane

    SvaraRadera
  2. Är det idag? Helt missat, har sett semlor överallt i en månad nu känns det som :) Ser lika gott ut som alltid!

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  3. Mums! Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. överallt idag.. semlor semlor semlor.. och jag som inte får äta..
    men jag njuuter av dina bilder, älskar semlor.
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Är det himmelska! bara läckra! Kärlek, Carmen

    SvaraRadera
  6. Anonym12.2.13

    Ja homemade är lisom i en klass för sig! Men vi har fuskat och köpt surdegssemlor med stötta kardemummakärnor i som nog är vår stds godaste. De funkar de oxå. Har liksom inte haft tid.. Har haft fullt upp med att bebismysa:)

    Kram/A

    SvaraRadera
  7. Åh vad semlorna ser goda ut! Min var en köpesemla och smakade sådär. Kram Nina

    SvaraRadera
  8. Håller med, hemmagjorda är så mycket godare! Fick dock bara i mig en halv, vet inte vad som hände? Kanske gjorde dom för stora..!


    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  9. Härliga bilder! De hemmagjorda är mycket godare men jag har bara ätit en halv i år men jag tror att igår så åts det massor i detta land ;)
    Kramis Suss

    SvaraRadera
  10. Mums! Vilka fina bilder! Ha en bra dag.

    SvaraRadera