Idag är det ingen vanlig dag utan det är Semlans dag, Fettisdagen. Här tjuvstartade
vi Semledagen redan i söndags, när alla ändå var hemma. Vi tillverkade egna Semlor
och det blir faktiskt mycket godare än köpes, tycker jag.
Riktigt mumsiga är de gräddiga feta små bakverken. Tur är väl det att semlor frossar
man endast kort period på året så två eller flera får allt slinka ner.
Tack för ni tittar in.
Trevlig dag på er alla.
♥
Charmiga semlor. Håller med dig om att hembakade är mycket mycket godare:)
SvaraRaderaÖnskar dig en härlig dag!
Jane
Är det idag? Helt missat, har sett semlor överallt i en månad nu känns det som :) Ser lika gott ut som alltid!
SvaraRaderaHa en fin dag!
Mums! Ha en fin dag!
SvaraRaderaöverallt idag.. semlor semlor semlor.. och jag som inte får äta..
SvaraRaderamen jag njuuter av dina bilder, älskar semlor.
Ha en fin dag!
Kram
Är det himmelska! bara läckra! Kärlek, Carmen
SvaraRaderaJa homemade är lisom i en klass för sig! Men vi har fuskat och köpt surdegssemlor med stötta kardemummakärnor i som nog är vår stds godaste. De funkar de oxå. Har liksom inte haft tid.. Har haft fullt upp med att bebismysa:)
SvaraRaderaKram/A
Åh vad semlorna ser goda ut! Min var en köpesemla och smakade sådär. Kram Nina
SvaraRaderaHåller med, hemmagjorda är så mycket godare! Fick dock bara i mig en halv, vet inte vad som hände? Kanske gjorde dom för stora..!
SvaraRaderaKram Pernilla
Härliga bilder! De hemmagjorda är mycket godare men jag har bara ätit en halv i år men jag tror att igår så åts det massor i detta land ;)
SvaraRaderaKramis Suss
Mums! Vilka fina bilder! Ha en bra dag.
SvaraRadera