2 mars 2014

Semlor i en annan form...







Denna slappa regniga söndag testade jag på att baka lite annorlunda semlor,
Petits choux-semlor med hallongrädde. Men hur goda blev inte dem, supergoda.
Ganska små men med gott samvete kunde jag äta två. Är ni själva sugna
på dessa godingar hittar ni receptet här.



Fortsatt trevlig söndag!




3 kommentarer:

  1. Jisses så goda de såg ut de där små rackarna! Måste gå in och kika på det där receptet nu BUMS! MUMS!! ;-)
    Önskar dig en fortsatt GOD söndag!
    Judita

    SvaraRadera
  2. Men snälla så söta och så goda dom ser ut. Måste också kolla in receptet.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Så goda de ser ut. Jag har också bakat semlor i dag och de var också små. Härlig känsla att kunna ta två.
    Dina bilder är hur vackra som helst.
    Kram Kristina

    SvaraRadera