28 april 2010

Snyggt!

Bild lånad från Living Etc.


Jag tycker dessa bilder är så inspirande och ägaren till detta hem har en fantastisk smak för inredning. Det är så snyggt med svart och vitt och inslag av naturen som lamporna, mattorna och korgarna utgör. Vilket ljusinsläpp med hela väggen av fönsterdörrar och det vita golvet gör att man får den känsla av att ljuset bara strömmar in.


 
Bild lånad från Living Etc.

Jag skulle så gärna vilja ha fönsterdörrar från golv till tak ut mot vår altan. Man får en känsla av att rummet förlängs ut i det fria. Tänka att öppna upp på sommaren och man suddar ut gränsen av att vara inne och ute, så underbart härligt.
Man kan alltid få drömma...eller hur?

 Kramar  till er alla!
C

8 kommentarer:

 1. Jag drömmer hela tiden,om mitt framtida hus (om vi vinner några miljoner det vill säga)Jättefina bilder.Gillar också fönsterdörrarna.Vi får drömma vidare...

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder, ljuvligt. Vi har just tagit ner en stor bit yttervägg och satt fönster hela vägen ner dock med en större terass dör helglasad, hade inte varit dumt att ha ett skjut dörr parti men prislappen tyckte jag inte att det var värt det. Nu fick vi fönster hill nästan hela vårt hus för samma pris som ett parti skjutdörr.

  Ha det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Dessa bilder har jag tittat på MÅNGA gånger : Gillar verkligen stämningen i bilderna!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder som får insperationen att flöda.
  Ha en fin dag.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Kul och se skillnaden på Day Home ägarnas bostäder. Köpenhamnsvåningen är väldigt boemisk med färger och tyger och olika mönster och här på S:t Barts är det mer strikt men ändå ombonat.
  Sanne/kungkarusell.se

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder! Som sagt ovan, man kan titta på dom om och om igen. Gillar lamporna jättemycket, passar så bra in i stilen.
  Annika

  SvaraRadera
 7. Suuuupersnyggt! Skulle också vilja ha såna dörrar... Det ska vara enkelt att vandra mellan inne och ute när sommaren nu väl behagar att komma!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 8. Precis så vill jag också ha det, med dörrar efter en hel vägg som går att öppna mot altanen. Men det förblir nog en dröm, hos oss i alla fall.

  Trevlig Valborg!
  Agneta

  SvaraRadera