18 januari 2010

Kuddar...

Vad vore ett sovrum utan kuddar, inte särskilt mycket. Kuddar kan göra hela rummet och sätta stilen bla. På ett enkelt och inte allt för tidskrävande sätt kan man förändra i ett rum genom att byta ut kuddarna. Jag älskar kuddar... eller snarare F , han brukar säga till mig när jag vill måla om i ett rum;  köp nya kuddar istället, älskling.

Här är sonens nytillskott i kuddsamlingen, en Andy Warhol-kudde. Det är nog det enda ni kommer att få se från hans rum, sonens rum är ett riktigt teknikrum, det är tv, surroundsystem, högtalare, datorer och sladdar om vartannat. Det hjälper inte att hans mamma försöker att piffa till det. Det är väl en inredningsintresserads marddröm, teknikprylar!

Sköt om er!
14 kommentarer:

 1. åhh jag håller med digg!! jag älskar kuddar!!! min J brukar fråga om inte soffan är till för att sitta i?! hihi..man får knappt plats..:)
  men dom är ju så fina!!!

  nej den snön kunde det räcka med nu..hm..nu vill vi ha vår!!!

  varma kramar elin

  SvaraRadera
 2. hej! tack för titten hos mig=)
  Jag har så att man kan hämta hemma hos mig om man vill beställa eller om man vill kika på något speciellt går det också bra, emn det masta är nerpackat i lådor...bor du i närheten?
  Snyggt med kuddarna, och ja de förändrar ett helt rum!

  Kram Annica.

  SvaraRadera
 3. Hm här har du en till som gillar kuddar. Dom är jättefräcka, har sett dom på Nordik.

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Kuddar är ju så lovely!!:-)

  Vi vill bygga i Näsby om vi ska bygga!:-) Hoppas....

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Hej! Vad kul att hitta till din fina blogg! Kommer snart igen... Kram

  SvaraRadera
 6. Häftiga kuddar. Det är ju tur att han tillåter lite piffing i alla fall!

  Ha en bra start på veckan! Åse

  SvaraRadera
 7. Härligt med kuddar! Det är inte roligt för oss "inredare" med teknikgrejer...
  Lamporna är köpta på Mio för flera år sedan.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Hej svejs igen =)
  Aha men då är det bara att ta turen inom Lerbäck om det är så att du någon gång hittar något vackert i butiken så slipper du frakten. Hade tänkt att ha ett litet showroom i källaren man har insett att det inte får plats...ha de! Kram Annica.

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Vilken mysig blogg du har! Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Jag älskar också kuddar. Det går att förändra så otroligt mycket och så blir det ju så mysigt, Gillar din sons kuddar!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 11. Tack för titten inne hos mig...Kul att du lämnade ett litet spår efter dig så att jag kunde hitta till din fina blogg! Visst kan kuddar göra ett helt rum! Ha en fortsatt bra dag! Kram Therese

  SvaraRadera
 12. Ja, inte kan man ha för många kuddar! Ibland klagar herr Fräken över att han inte får plats i soffan för alla kuddar, men... ;-D

  SvaraRadera
 13. Tackar tackar... :-) Ja sladdar är ett ELÄNDE! Vi har ett riktigt katastrofområde i vårt vardagsrum just nu som bara måste lösas pronto för jag får verkligen panik av eländet. ;-) Tänker nog påta ihop ett litet inlägg och visa "sladdhörnan" *rys* Hoppas på bra tips för att dölja de små rackarna... Ha de! Elin

  SvaraRadera
 14. Kuddar är underbara!en fråga var har du köpt andy w kudden?
  hälsn Alexandra

  SvaraRadera